Hvordan Sende SMS For Registrering

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende SMS For Registrering
Hvordan Sende SMS For Registrering

Video: Hvordan Sende SMS For Registrering

Video: Hvordan Sende SMS For Registrering
Video: How To Fix Messages Not Send Not Delivered SMS In iPhone 5,6 And 7,8 2024, Kan
Anonim

For øyeblikket må du registrere deg ved hjelp av sms-meldinger for å angi mange Internett-ressurser. Hvordan utføre denne prosedyren på riktig måte og ikke falle for svindlere?

Hvordan sende SMS for registrering
Hvordan sende SMS for registrering

Nødvendig

mobiltelefon

Bruksanvisning

Trinn 1

Sms-registrering på mange portaler, fora, blogger og andre tjenester og programmer brukes av utviklere for å kontakte klienten direkte, samt for å forhindre hacking og angrep fra spambots på registreringsskjemaene til en nettressurs.

Steg 2

For å registrere deg via SMS, må du sende en bestemt tekst eller frase fra mobiltelefonen til nummeret som er angitt på nettstedet (denne informasjonen er angitt på nettstedet). Deretter, innen få minutter, bør du motta en svarmelding på mobilen din, som vil indikere aktiveringskoden din, samt brukernavnet eller passordet ditt for å komme inn i systemet.

Trinn 3

Den mottatte meldingen kan være av flere typer (i stedet for stjerner er det nødvendige tallet angitt i meldingene):

- "Ditt passord: *******";

- "Aktiviseringskode: *******";

- "PIN-kode: *******";

- "Vash kod dostupa: *******".

Trinn 4

Etter at du har mottatt en SMS-melding på telefonen, skriver du inn koden eller passordet som er angitt i den i et spesielt skjema på nettstedet (eller i programmet). Noen ganger for autorisasjon på et forum, blogg eller sosiale nettverk, i tillegg til et passord, må du også oppgi en pålogging. I noen innkommende meldinger er det indikert, og i noen er det ikke. Hvis det ikke var i smsen din, vil det helt sikkert være mobilnummeret ditt.

Trinn 5

Ofte oppfatter mange brukere registreringsmetoden ved hjelp av SMS-meldinger som svindel og bedrag som er assosiert med utpressing av penger, som et resultat av at de foretrekker å ikke bruke denne ressursen.

Trinn 6

Faktisk har nesten alle Internett-brukere allerede "fått" penger (noen av dem enda mer enn en gang). Men dette antyder igjen at når du fyller ut registreringsskjemaer eller sender sms-meldinger, så vel som når du signerer dokumenter, må du være veldig forsiktig og nøyaktig. Du må aldri sende meldinger til lange mobilnumre til eksisterende teleoperatører. Bedrifter eller firmaer som registrerer seg med god intensjon blir bedt om å sende teksten til korte tall.

Anbefalt: