Slik Kobler Du Til IR-porten

Innholdsfortegnelse:

Slik Kobler Du Til IR-porten
Slik Kobler Du Til IR-porten

Video: Slik Kobler Du Til IR-porten

Video: Slik Kobler Du Til IR-porten
Video: Udskiftning af lagervandstermostat 2024, Kan
Anonim

En infrarød port er en enhet som lar deg opprette en forbindelse mellom en datamaskin og en annen enhet utstyrt med samme port. For eksempel med en skanner eller en skriver, og som oftest brukes den infrarøde porten til å koble til en mobiltelefon.

Slik kobler du til IR-porten
Slik kobler du til IR-porten

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - Infrarød port.

Bruksanvisning

Trinn 1

Fjern mulig forstyrrelse før du kobler den infrarøde porten til datamaskinen. Først må du ikke utsette den infrarøde porten for direkte sollys. Den samme situasjonen med lysrør når du kobler til, dekker den eller kobler den fra. For det andre, fjern unødvendige IR-sendere fra portens rekkevidde. For eksempel en TV-fjernkontroll. Alt dette kan i stor grad påvirke kvaliteten på den etablerte forbindelsen.

Steg 2

Koble porten til datamaskinen. Den kan kobles enten via COM-porten, USB-porten eller til hovedkortkontakten. I de to første tilfellene er alt ganske enkelt, du setter ganske enkelt inn enheten i ønsket port og venter på at systemet skal oppdage enheten. For å koble den infrarøde porten til hovedkortet, sett inn kontakten i den tilsvarende kontakten. Tilsynelatende ligner denne kontakten PS / 2.

Trinn 3

Slå på datamaskinen din, gå til BIOS. Gå til delen Integrerte eksterne enheter, bytt alternativet Onboard Serial Port 2 til infrarød (IrDA) -modus. Sett dette elementet til HPSIR-driftsmodus. Sett IR-funksjonen til tosidig.

Trinn 4

Du må også sette TX / RX-polariteten til Hi / Lo. Etter omstart vil operativsystemet automatisk koble til og installere drivere for den infrarøde kommunikasjonsenheten. Et blinkende lysikon vises nederst til høyre på skjermen, for å se egenskapene til den etablerte infrarøde forbindelsen, dobbeltklikker du på den.

Trinn 5

Forbered den infrarøde tilkoblingen til enheten din til datamaskinen. Avstanden mellom dem skal ikke være mer enn en meter. Dette vil sikre en stabil forbindelse. Det er best å plassere porten og den tilkoblede enheten rett ved siden av datamaskinen og fjerne alle fremmedlegemer, for eksempel fjerne saken fra telefonen.

Anbefalt: