Hvordan Lese Bøker På En PDA

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese Bøker På En PDA
Hvordan Lese Bøker På En PDA

Video: Hvordan Lese Bøker På En PDA

Video: Hvordan Lese Bøker På En PDA
Video: 10 trinn til en lykkelig skilsmisse (boken) 2024, Kan
Anonim

Bøker migrerer gradvis fra den vanlige papirformen til den elektroniske. Ulike enheter kan brukes til å lese dem - fra en vanlig datamaskin til en mobiltelefon og spesielle e-bøker. Et av de mest populære verktøyene er en PDA - en lomme-personlig datamaskin.

Hvordan lese bøker på en PDA
Hvordan lese bøker på en PDA

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned og lagre e-bokfilen til din PDA. De kan presenteres i forskjellige formater. De vanligste er txt, pdf, fb2, rtf og doc. Det er andre som kan oppstå også. Disse er pdb, prc, odt, tcr, sxw, abw, zabw, chm, html, djvu.

Steg 2

Hvis du vil lese bøker i pdf-format, installerer du Adobe Acrobat for Pocket PC-programmet på din PDA. Du kan laste den ned fra produsentens offisielle nettside. For å gjøre dette, start nettleseren din og gå til adobe.com, i kategorien Produkter, finn ønsket program. Lagre den på din PDA og installer den.

Trinn 3

For å lese e-bøker av andre formater, trenger du et av de spesialiserte programmene. Det er et stort antall slike applikasjoner. Noen av dem er posisjonert som universelle (dvs. i stand til å jobbe med filer i forskjellige formater), andre er applikasjoner for å lese bestemte spesifikke formater. Blant de mest populære av dem er Haali Reader, AlReader, Foxit Reader (et alternativ til Adobe Acrobat Reader for Pocket PC for lesing av pdf) osv. Det er verdt å merke seg at noen programmer kan fungere med e-bokfiler i zip-arkiver, som lar deg lagre et sted.

Trinn 4

Velg en av boklesingsappene for deg selv. Gjør ditt valg basert på hvilket format du leser oftere. Du kan trenge flere applikasjoner samtidig.

Trinn 5

Last ned det valgte programmet til PDA og installer det. Det er bedre å installere programmet i det innebygde minnet til PDA-en. Etter det, start det installerte programmet. Åpne e-bokfilen ved hjelp av grensesnittet. Forskjellige programmer kan bruke forskjellige knapper til dette, men som regel er det File, Menu eller Open. Ved å klikke på den tilsvarende knappen i dialogboksen, velg ønsket e-bokfil.

Anbefalt: