Hvordan Sjekke En Smarttelefon Når Du Kjøper

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sjekke En Smarttelefon Når Du Kjøper
Hvordan Sjekke En Smarttelefon Når Du Kjøper

Video: Hvordan Sjekke En Smarttelefon Når Du Kjøper

Video: Hvordan Sjekke En Smarttelefon Når Du Kjøper
Video: 16 ошибок штукатурки стен. 2024, Kan
Anonim

Mange glade eiere av smarttelefoner møter ofte problemer etter kjøpet. Det er ikke alltid mulig å merke en fabrikksvikt under testing i en butikk. Og mange vet ikke en gang hvordan de skal sjekke en smarttelefon før de kjøper, og hva du bør være spesielt oppmerksom på.

Hvordan sjekke en smarttelefon når du kjøper
Hvordan sjekke en smarttelefon når du kjøper

Selvfølgelig gir produsenten en viss garanti for mange smarttelefoner. Imidlertid hender det at den er kortvarig eller i noen tilfeller ikke gjelder for alt. Det handler også sjelden om noen form for garanti når du kjøper fra hender eller i noen nettbutikker.

For å unngå mange problemer senere når du bruker en smarttelefon, er det verdt å sjekke den nøye før du kjøper.

Generell bruk av smarttelefon og utstyr

For å komme i gang, sett inn SIM-kortet i en ny enhet og prøv å kontakte noen. Dette vil kontrollere kvaliteten på forbindelsen, den talte og "auditive" høyttaleren. Sett deretter inn minnekortet i sporet som følger med det. Og prøv for eksempel å spille av en video fra den. På denne måten kan du sjekke bilde- og lydkvaliteten. Sjekk deretter hvordan hodesettet og laderen fungerer.

Sjekk smarttelefonkameraet ditt

Skaff deg den nye enheten, slå på kameraet og ta et bilde av et hvitt stykke papir. Ta en nærmere titt på det resulterende bildet. Hvis du merker at en grønn, blå, svart eller rød prikk vises på en hvit bakgrunn, indikerer dette en utelukket piksel på selve skjermen. Ikke bekymre deg for mye, da dette ikke vil påvirke ytelsen til telefonen. For pengene du bruker, vil du imidlertid alltid få en smarttelefon i perfekt stand.

Sjekk Wi-Fi-signalet

Slå på Wi-Fi på den nye enheten og flytt deg 3-4 meter fra modemet. Hvis telefonen har mistet nettverket, har du ingen kontakt med Wi-Fi-antennen inne i smarttelefonen. Hvis det ikke er noen problemer med tilkoblingen, kan du gå til Internett og prøve å åpne noe der eller til og med laste ned. Det er også nødvendig å sjekke GPS-funksjonen. Smarttelefonen skal bestemme posisjonen din så nøyaktig som mulig. Hvis det er mulig, kan du kjøre lignende programmer et sted på gaten for å få det mest nøyaktige resultatet.

Batterikontroll

Selvfølgelig, hvis smarttelefonen er ny, bør du ikke bekymre deg for mye om batteriets tilstand - alt er i orden med det. Imidlertid, hvis modellen er kjøpt fra hender, er det verdt å se nærmere på batteriet. Oftere enn ikke får området ved siden av batteriet et hvitt klistremerke. Hvis du merker at dette området er rødt, har fuktighet kommet inn i det indre av enheten.

Sjekk bevegelsessensorer

Hver smarttelefon har mange sensorer som er ansvarlige for bevegelse. Og når du kjøper, må du definitivt sjekke dem, for hvor praktisk det er å jobbe med enheten avhenger av dette. For å gjøre dette, start galleriet og åpne et bilde. Etter det, snu smarttelefonen foran deg for å sjekke hvor raskt og riktig den reagerer på kommandoene dine.

Anbefalt: