Hvordan Kopiere En Telefonbok

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kopiere En Telefonbok
Hvordan Kopiere En Telefonbok

Video: Hvordan Kopiere En Telefonbok

Video: Hvordan Kopiere En Telefonbok
Video: Hvordan kopiere møter og avtaler i Outlook kalenderen 🤓 2024, April
Anonim

Telefonboken som er kopiert til datamaskinen i tide, vil hjelpe deg med å holde kontaktene trygge og sunne, selv om din trofaste følgesvenn og assistent, mobiltelefonen, går seg vill eller går i stykker. I verste fall trenger du bare å kopiere den til den nye enheten for å holde kontakten med hver kontakt i telefonboken.

Hvordan kopiere en telefonbok
Hvordan kopiere en telefonbok

Bruksanvisning

Trinn 1

For å kopiere telefonboken til datamaskinen din, trenger du spesiell programvare som lar deg koble til telefonen. I dag kan du finne universelle programmer som passer for mange modeller av enheter fra forskjellige produsenter. Imidlertid er det ikke noe enkelt akseptert program, for eksempel er forskjellige operativsystemer installert i forskjellige smarttelefoner. Ikke desto mindre er PC Suite og ActiveSync de mest populære programmene av denne typen, som ikke bare tillater kopiering av telefonboken, men også fungerer som en dirigent som viser alt innholdet i telefonens minne i form av filer og mapper. Sistnevnte, startende med Windows Vista, ble kjent som "Windows Mobile Device Center".

Steg 2

Bestem hvilket operativsystem som er installert på enheten. Valget av program for tilkobling til en datamaskin vil avhenge av dette:

• For Symbian OS - du trenger PC Suite;

• For Windows Mobile OS - Windows Mobile Device Center (ActiveSync);

• For Android OS - Android-Sync eller MOBILedit (sistnevnte hevder forresten å være en slags universell løsning som passer for enheter med forskjellige OS);

• For en vanlig mobiltelefon - et spesielt program for telefoner fra en bestemt produsent.

Trinn 3

Hvordan du kopierer en telefonbok til en datamaskin og lagrer den i tilfelle tap, viser vi nedenfor ved hjelp av eksemplet med PC Suite og en Nokia-telefon. Koble telefonen via en spesiell kabel og kjør programmet.

Trinn 4

I kommandomenyen velger du "Backup" -kommandoen. Nokia Content Copier-vinduet åpnes, der du også velger "Backup". Sett deretter et kryss foran dataene du skal lagre, spesielt velg "Kontakter" (angi andre data hvis du ønsker det).

Trinn 5

Velg lagringsstedet for sikkerhetskopifilen, og klikk "Neste". Ikke koble fra eller bruke telefonen under operasjonen. Når kopien er fullført, lagres kontaktene dine på datamaskinen din. Senere, hvis nødvendig, kan du kopiere telefonboken tilbake til enheten.

Anbefalt: