Sammenligning Av Smarttelefoner Huawei Y8p Og Y6p

Innholdsfortegnelse:

Sammenligning Av Smarttelefoner Huawei Y8p Og Y6p
Sammenligning Av Smarttelefoner Huawei Y8p Og Y6p

Video: Sammenligning Av Smarttelefoner Huawei Y8p Og Y6p

Video: Sammenligning Av Smarttelefoner Huawei Y8p Og Y6p
Video: ЗА 5 МИНУТ! Google сервисы на Huawei и HONOR (Y6p, Y5p, Y8p) | Без ПК 2024, Mars
Anonim

Y8p- og Y6p-modellene ble presentert av Huawei, og de var rettet nøyaktig mot strøm. De har ganske gode effektegenskaper, samt stor batterikapasitet. Men er Y8p virkelig bedre enn Y6p?

Sammenligning av smarttelefoner Huawei Y8p og Y6p
Sammenligning av smarttelefoner Huawei Y8p og Y6p

Design

Huawei Y6p er ikke mye forskjellig fra tidligere Huawei-modeller, og generelt skiller den seg ikke ut fra andre Android-smarttelefoner. Den har en plastdel, er bred nok og har ingen fremtredende designelementer. Tilgjengelig i grønt, lilla og svart.

Bilde
Bilde

Huawei Y8p har allerede noen utmerkede funksjoner. For det første er hjørnene på smarttelefonen pent avrundet. Den kutter ikke i hånden og er generelt mer behagelig i hånden enn Y6p. Den er tynn, har krom sidepaneler og ser generelt dyr ut. Denne enheten ligner den litt økte størrelsen Huawei P30.

Bilde
Bilde

Hovedproblemet er at det etter kort tid er riper på bakpanelet - saken er laget av plast. Det anbefales ikke å bære den i samme lomme med nøkler eller skift. Settet leveres med et gjennomsiktig deksel, men modellene øker i størrelse.

Bilde
Bilde

Fingeravtrykkskannere er tilstede på hver av smarttelefonene. På Y6p er modulen plassert på bakpanelet, på Y8p er den plassert under skjermen. Svarhastigheten til begge modeller er høy.

Bilde
Bilde

Kamera

Modell Y8p har følgende funksjoner:

- 48 MP hovedkamera, f1.8, 27 mm - 8 MP vidvinkeloptikk, f2.4, 17 mm - 2 MP dybdeskarphetssensor

- Frontkamera - 16 MP, f / 2.0, 26 mm

Bilde
Bilde

Huawei Y6ps kamera er åpenbart mye verre når det gjelder spesifikasjoner:

- 13 MP hovedkamera, f1.8, 26 mm - 8 MP vidvinkeloptikk, f2.2, 17 mm - 2 MP dybdeskarphetssensor

- Frontkamera - 8 MP, f / 2.0, 25 mm

Bilde
Bilde

Faktisk er ikke alt så enkelt. Ja, kameraet fra Huawei Y8p skyter litt rikere. Detaljering er litt bedre, fargepaletten er bredere, men resultatet skiller seg ikke dramatisk.

Bilde
Bilde

I makrofotografering er alt akkurat det samme. Begge modellene takler fokusering på nært hold, det er bare et spørsmål om fargekorrigering.

Bilde
Bilde

Nattfotografering er også bra nok på begge smarttelefonene. På Y8p gir kameraet mindre støy og skygger - det er den eneste forskjellen. Det første bildet er Y6p, det andre er Y8p.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På papir er forskjellen mellom kameraene grunnleggende, men vi kan ikke si at Y8p-modulen er et snitt over. Totalt sett er det litt bedre, men ikke mye bedre.

Spesifikasjoner

Huawei Y8p drives av en HiSilicon Kirin 710F-prosessor sammen med en Mali-G51 MP4 GPU Turbo 3.0 GPU. Huawei Y6p drives av en MediaTek Helio P22-prosessor i en PowerVR GE8320-pakke. Huawei Y8p har 4 GB RAM, et spor for et minnekort opp til 256 GB og et 4000 mAh batteri.

Y6p har dårligere spesifikasjoner - 3 GB RAM, et spor for et minnekort opptil 512 GB og et 5000 mAh batteri.

Anbefalt: