Topp 5 Mest Nødvendige Android-apper

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 Mest Nødvendige Android-apper
Topp 5 Mest Nødvendige Android-apper

Video: Topp 5 Mest Nødvendige Android-apper

Video: Topp 5 Mest Nødvendige Android-apper
Video: Top 20 Best Android Apps 2021! 2024, Kan
Anonim

Android er et av de mest populære operativsystemene. Brukeren kan selvfølgelig lage en ekte arbeidsstasjon av hver telefon, hvis visse programmer er tilgjengelige.

Topp 5 mest nødvendige Android-apper
Topp 5 mest nødvendige Android-apper

Kart for Android

Først anbefales det å installere Yandex. Maps på mobiltelefonen din. Selvfølgelig kan du installere kart fra Google, men i motsetning til det første alternativet er de ikke så praktiske å bruke. Faktum er at de bare er ideelle for Moskva og St. Petersburg, men i hele Russland er de ikke helt passende, siden de ikke viser noen spesifikke gater, for eksempel i små byer. Når det gjelder tur, er det best å installere Yandex. Maps. Sammen med dem kan du installere Yandex. Navigator, som også vil være til god hjelp.

For det andre vil et program som 2GIS ikke forstyrre en mobil enhet. Det kan ikke bare brukes som et kart, men også som en referanse. Ved å klikke på en hvilken som helst bygning, vil du se full informasjon (hvilke institusjoner som ligger der, hvordan de fungerer osv.). I tillegg har applikasjonen kjøretøyruter og muligheten til å bestemme plasseringen ved hjelp av GPS. All denne funksjonaliteten vil i stor grad hjelpe folk som kommer, for eksempel som turister.

Sosiale medier på Android

Ikke glem sosiale medier. Selvfølgelig er det mange av dem i dag, for eksempel: VKontakte, Facebook, Instagramm, Google+, Twitter og andre. Nesten alle av dem har egne applikasjoner som du kan laste ned og installere på mobilenheten din. Disse appene vil hjelpe deg å holde kontakten. Postvedlegg kan også tilskrives dette. Selvfølgelig avhenger alt her direkte av hvilken postkasse du er tilknyttet: Gmail, Yahoo, Hotmail, Mail.ru eller Yandex. Mail.

Sikkerhet på mobilenheter

Ikke glem sikkerheten til mobilenheten din. For å være sikker på at det ikke er virus, må du installere spesielle applikasjoner - antivirus. Alle kan installere akkurat den de liker. De mest populære er: Dr. Web Light, Avast, Kaspersky. Noen mennesker tror at det er best å velge Dr. Web Light, da det ikke tar veldig mye plass og fungerer ganske bra.

Nettlesere for Android

Og det siste er surfing på internett. Det er kanskje ingen hemmelighet at du bare kan surfe på nettet ved hjelp av nettlesere. Standard nettleser på mobil er vanligvis for treg. I denne forbindelse er det bedre å laste ned en annen, for eksempel: Chrome, Opera, eller du kan bruke betaversjonen av Firefox.

Anbefalt: