Slik Rengjør Du Fryseren Eller Kjøleskapet

Slik Rengjør Du Fryseren Eller Kjøleskapet
Slik Rengjør Du Fryseren Eller Kjøleskapet

Video: Slik Rengjør Du Fryseren Eller Kjøleskapet

Video: Slik Rengjør Du Fryseren Eller Kjøleskapet
Video: Quick Freezer Cleaning 2024, Kan
Anonim

Kjøleskapet er en av de viktigste husholdningsapparater, og riktig pleie av det er designet for å holde utstyret i god stand og holde maten fersk. Her er noen tips for rengjøring av kjøleskap eller fryser.

Hvordan rengjør du fryseren eller kjøleskapet riktig?
Hvordan rengjør du fryseren eller kjøleskapet riktig?

Feil stell av kjøleskapet kan føre til sammenbrudd av denne nødvendige enheten, så det er verdt å studere instruksjonene skrevet av produsenten for brukere og råd fra utviklerne. Det enkleste og vanligste råd fra produsenter av kjøleskap og frysere er som følger:

  • Ikke oppbevar mat i fryseren eller i kjøleskapet uten emballasje.
  • Kjøleskapet bør vaskes minst to ganger i året og tint regelmessig (en gang i måneden), rengjøres og lagerbeholdning av produkter.
  • Begynn å vaske på utsiden, og jobb deretter på innsiden. Bruk naturlige produkter som ikke skummer. Det enkleste og billigste middelet er brus med litt vann eller eddik fortynnet med vann. Det skal bemerkes at bare ikke-slipende produkter kan brukes!
  • Tips: Legg all maten i termosekken mens du vasker kjøleskapet. Så det er mindre sjanse for at de forverres i varmen.
  • For god rengjøring, fjern alle avtakbare deler (hyller, skuffer) og skyll dem separat. De kan rengjøres med det vaskemiddelet du vanligvis bruker til oppvask (sørg for å skylle grundig). Etter at hyllene er vasket, skyll innsiden av kjøleskapet og tørk det av.
  • Tetningsgummi skal også skylles og tørkes grundig.
  • Før du rengjør fryseren, må du koble den fra og holde den åpen for å smelte isen. De største isbitene kan fjernes med en plastspatel. Men under ingen omstendigheter skal du bruke metallgjenstander til dette!
  • Før en lang ferie må kjøleskapet vaskes og stå uåpnet (hvis det ikke er mat igjen i det).

Anbefalt: