Hvordan åpne Et MTS-modem

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et MTS-modem
Hvordan åpne Et MTS-modem

Video: Hvordan åpne Et MTS-modem

Video: Hvordan åpne Et MTS-modem
Video: Как подключить модем МТС к ноутбуку 2024, Kan
Anonim

Internett-tilgang via et USB-modem tilbys av alle russiske mobiloperatører, inkludert MTS. Ved å kjøpe et modem i en mobiloperatørs merkevarebutikk, vil du normalt bruke det til du bestemmer deg for å bruke et SIM-kort fra en annen mobiloperatør.

Hvordan åpne et MTS-modem
Hvordan åpne et MTS-modem

Det er nødvendig

Programmer for å låse opp og blinke

Bruksanvisning

Trinn 1

Operatører av mobilnettverk selger ganske vanlige USB-modemer under eget merke, men deres firmware (programvare) er kun designet for SIM-kortet til denne operatøren. Hvis du setter inn et SIM-kort fra en annen operatør, vil modemet nekte å fungere og vil kreve at du oppgir låsekoden. For å få tilgang til Internett, må enheten være "åpnet" eller "ulåst" - det vil si for å erstatte programmet som er koblet til enhetens minne med et annet som gjør at modemet kan fungere med SIM-kort fra alle operatører.

Steg 2

For å låse opp modemet, må du finne et spesielt program som lar deg gjøre dette. Når du velger et program, må du ta hensyn til merket til modemet. Hvis du prøver å omprogrammere modemet med firmware for en annen modell, kan det bli skadet. Du bør også vite at jailbreaking vil annullere modemgarantien.

Trinn 3

Forsøk først å finne et program som genererer en opplåsningskode. I dette tilfellet trenger du ikke å blinke modemet, du skriver bare inn den genererte koden. Kodegeneratoren kan lastes ned gratis på Internett. Det er bedre å lese om den detaljerte prosedyren for å jobbe med programmet i de tilsvarende artiklene.

Trinn 4

Siden det er forskjellige modeller av modemer, noen ganger hjelper ikke kodegeneratoren, men modemet nekter fortsatt å fungere. I dette tilfellet må du gjenskape det ved hjelp av et spesielt program. For eksempel, for ZTE MF 627 og MF 626 modem, er programmet MF626_M02_Upgrade Tool.exe egnet. Det er også firmware for Huawei-modemer. Når du velger firmware, må du sørge for at den passer for modemet ditt.

Trinn 5

Prosessen med å blinke i seg selv er ganske enkel: du må fjerne SIM-kortet fra modemet, sette det inn i USB-porten på datamaskinen og starte fastvaren. Prosessen vil vare i flere minutter, mens modemet knitrer og blinker med en indikator - ikke vær urolig, det skal være slik. Det er veldig viktig å sørge for uavbrutt strømforsyning til datamaskinen under blinking: hvis den plutselig forsvinner, kan modemet håpløst bli skadet. Når prosessen er fullført, tar du ut modemet, setter inn SIM-kortet og begynner å jobbe. Standard kommunikasjonsskjermsparer fra MTS vil bli erstattet av en annen - mer praktisk og med et utvalg av forskjellige mobiloperatører.

Anbefalt: