Forberedelse Av Salg Av En Personlig Datamaskin

Forberedelse Av Salg Av En Personlig Datamaskin
Forberedelse Av Salg Av En Personlig Datamaskin

Video: Forberedelse Av Salg Av En Personlig Datamaskin

Video: Forberedelse Av Salg Av En Personlig Datamaskin
Video: Заработайте $ 593,84 за 15 минут от Fiverr (БЕЗ РАБОТЫ)-БЕСПЛАТ... 2024, Kan
Anonim

Før eller siden vil den gamle datamaskinen slutte å passe deg, og du bestemmer deg for å kjøpe en ny. Å kaste ut den gamle er selvfølgelig synd og det er urimelig - derfor selger mange en brukt datamaskin, og når de legger til det manglende beløpet, er de glade når de kjøper en ny.

Klargjøring av en personlig datamaskin før salg
Klargjøring av en personlig datamaskin før salg

Men før du selger det, må du utføre noen handlinger, takket være at den nye eieren ikke vil kunne bruke ikke sine egne data. Til å begynne med vil vi lage en sikkerhetskopi av materialene, videoene eller bildearkivene som er mest verdifulle for deg. Ideelt sett, hvis du har en flash-stasjon eller SSD-stasjon for å lagre det som er mest verdifullt for deg, siden alt vil bli ugjenkallelig ødelagt.

Det er også nødvendig å gå gjennom prosedyren for å deaktivere lisenser og deaktivere de installerte kommersielle programmene for enkelt å installere og aktivere dem på en ny datamaskin. Etter at du har lagret det som er verdifullt for deg, samt lisensene, formaterer vi, dvs. slett alt fra harddisken, i "Min PC" -vinduet, trykk på RMB på harddiskene en etter en og velg alternativet * format *, aktiver fullformatering, selv om det vil ta lengre tid, sletter det ikke bare navnene, men alt annet.

Rask formatering vil bare slette navnene på filer, mapper og kataloger, dvs. visuelt vil du ikke se dem, men faktisk vil de forbli på plass, og det vil ikke være vanskelig for en spesialist å gjøre alt lesbart. Kontroller og sørg for at alle dataene dine blir ødelagt, bortsett fra de som du kopierte til et annet medium og koblet dem fra systemet. Start datamaskinen på nytt. Det er alt.

Anbefalt: