Alle Fordeler Og Ulemper Med Huawei P30

Innholdsfortegnelse:

Alle Fordeler Og Ulemper Med Huawei P30
Alle Fordeler Og Ulemper Med Huawei P30

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med Huawei P30

Video: Alle Fordeler Og Ulemper Med Huawei P30
Video: Huawei P30 - полный обзор 2024, Kan
Anonim

Huawei P30 er en smarttelefon utviklet av Huawei og umiddelbart rangert som et av de beste mobilkameraene på markedet. Imidlertid har det også andre fordeler.

Alle fordeler og ulemper med Huawei P30
Alle fordeler og ulemper med Huawei P30

Design

Sammen med Huawei P30-smarttelefonen ble en mer avansert versjon av den utgitt - Huawei P30 Pro. Imidlertid er de veldig forskjellige, og fordelen forblir hos P30. Sistnevnte er fremfor alt lettere, på grunn av størrelsen passer den lett i hånden. Børsten blir ikke sliten når du arbeider med enheten i lang tid. Det er ingen skarpe hjørner som skaper unødvendig ulempe, og bakpanelet sprekker ikke ved første dråpe.

Bilde
Bilde
Bilde
Bilde

På baksiden er det en gradient fargeovergang, som skinner vakkert i lyset og gir smarttelefonen lysstyrke. Når det gjelder fingeravtrykkssensoren, har den blitt flyttet fra baksiden til fronten, det vil si at den nå er integrert i skjermen. På grunn av beskyttelsen mot falske berøringer fungerer det litt sakte - du må holde fingeren i 2-3 sekunder.

Til tross for tilstedeværelsen av muligheten til å sette inn 2 SIM-kort, støtter ikke smarttelefonen microSD-minnekort. Vi må se etter et sjeldent kort i vårt eget format Huawei NM (Nano Memory), eller nøye oss med bare det interne minnet på telefonen.

Bilde
Bilde

Kamera

Frontkameraet har et 32 MP objektiv med en blenderåpning på f / 2.0, mens det ikke er autofokus. Likevel, med god detaljering, fargegjengivelse og skarphet, oppnås bilder med ganske god kvalitet.

Programmet "Kamera" har ikke endret seg på noen måte sammenlignet med de tidligere modellene av linjen, i innstillingene kan du endre mange elementer, samt bruke en av de mange modusene.

Bilde
Bilde

Bakpanelet har et tredobbelt objektivkamera. Den viktigste har 40 MP, den andre og tredje - 16 og 10 MP. Det er mulig å skyte med to linser hver for seg, og det er stor forskjell mellom dem. Det er fasjonabelt å forstå det med fargepaletten. Som standard er en 10 MP-modul installert, men den kan byttes ut i innstillingene.

Bilde
Bilde

Den tredje modulen er designet for å ta mer dekning. Den er utstyrt med autofokus og kan ta bilder i en vinkel på 120 grader.

Dette kameraet er ikke egnet for fotografering om natten - ekstra skygger vises, det er ikke noe fokus på hovedelementet på bildet, og generelt lar kvaliteten være mye å være ønsket.

Bilde
Bilde

Spesifikasjoner

Huawei P30 er drevet av en åtte-core Huawei Kirin 980 SoC parret med en Mali-G76 MP10 GPU. RAM kan variere fra 6 til 8 GB, internt - fra 64 til 256 GB. Det er en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Batterikapasiteten er 3650 mAh, det er en SuperCharge hurtiglademodus. Dimensjonene på smarttelefonen er 149 × 71 × 7,6 mm. Telefonen veier 165 gram, noe som er veldig lite sammenlignet med andre smarttelefoner.

Anbefalt: