Hvordan Skifte Hodetelefonplugg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skifte Hodetelefonplugg
Hvordan Skifte Hodetelefonplugg

Video: Hvordan Skifte Hodetelefonplugg

Video: Hvordan Skifte Hodetelefonplugg
Video: MyTrendyPhone / TWS F9 IN-EAR HODETELEFONER MED LADEDEKSEL - IPX4 2024, Mars
Anonim

"Evige" hodetelefoner eksisterer dessverre ikke. Selv om de er veldig dyre, vil det før eller senere vises en pause i kabelen. Spesielt ofte oppstår det ved siden av pluggen. På grunn av en slik feil er det å bytte hele hodetelefonene like upraktisk som å bytte mobiltelefon på grunn av batterislitasje.

Hvordan skifte hodetelefonplugg
Hvordan skifte hodetelefonplugg

Bruksanvisning

Trinn 1

Forsikre deg om at bruddet er plassert nøyaktig i pluggen. Hvis det er plassert enda et par centimeter fra det, er det mer hensiktsmessig å eliminere brudd i ledningen enn å bytte ut støpselet. Vri kabelen litt forskjellige steder for å finne bruddet.

Steg 2

Koble hodetelefonene fra enheten før reparasjon.

Trinn 3

Kjøp en ny hodetelefonkontakt. Den må være av samme standard som den defekte (stereo, Jack). Mono fungerer ikke. Den nye pluggen har, i motsetning til den gamle, en sammenleggbar design. Vær oppmerksom på at den nye pluggen også må ha samme diameter som den gamle (6, 3 eller 3,5 mm).

Trinn 4

Et alternativ til å kjøpe en ny kontakt er å bruke en matchende del fra andre hodetelefoner. Finn blant de defekte hodetelefonene du har, de der pause ikke er plassert i kontakten, men et annet sted. Klipp en kort (ca. fire centimeter lang) kabel fra dem sammen med pluggen.

Trinn 5

Hvis du installerer en ny plugg, klipper du av den gamle og fjerner lokket fra den nye. Før kabelen gjennom den og også gjennom et lite rør. Lodde både klare eller gule ledninger til stolpen. Lodd den blå eller grønne ledningen til en av de små kontaktene, den røde eller oransje ledningen til den andre, og legg også rørstykker av enda mindre størrelse på dem. Trekk deretter disse rørbitene over loddepunktene. Flytt et stort stykke av røret nærmere stativet, og klem deretter kabelen gjennom det med tappene på det. Ikke overdriv. Skru hetten tilbake på pluggen.

Trinn 6

Hvis du bruker et støpsel fra andre hodetelefoner, må du koble alle gule eller fargeløse ledninger på begge ledningene sammen. Koble den blå (grønne) ledningen separat til den samme ledningen på den andre kabelen. Gjør det samme med røde (oransje) ledninger. Isoler tilkoblingene sikkert, inkludert fra hverandre.

Trinn 7

Koble hodetelefonene til enheten og sjekk.

Anbefalt: