Hvordan Laste Ned Video Til Mp3-spiller

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Laste Ned Video Til Mp3-spiller
Hvordan Laste Ned Video Til Mp3-spiller

Video: Hvordan Laste Ned Video Til Mp3-spiller

Video: Hvordan Laste Ned Video Til Mp3-spiller
Video: Hvordan laste ned filmer fra youtube 2024, Kan
Anonim

MP3-spillere støtter funksjonen for nedlasting og avspilling av videofiler. For å kopiere dem har utviklerne levert spesielle programmer som koder poster i ønsket format.

Hvordan laste ned video til mp3-spiller
Hvordan laste ned video til mp3-spiller

Nødvendig

  • - datamaskin;
  • - programvare for spilleren;
  • - kabel for å koble enheten til en datamaskin.

Bruksanvisning

Trinn 1

Les instruksjonene for mp3-spilleren og sørg for at videoavspilling er tilgjengelig for denne modellen. Sjekk ut listen over støttede filformater. Hvis du av en eller annen grunn ikke har en brukerhåndbok, kan du lese spesifikasjonene til enheten på produsentens offisielle nettside i modellgjennomgangen.

Steg 2

Sett programvareplaten til den bærbare spilleren inn i stasjonen, og følg instruksjonene i menyelementene for å installere. Kjør det installerte programmet på datamaskinen din, koble spilleren med en USB-kabel og gå til "Video" -delen. Legg til videoene du vil laste ned til enheten.

Trinn 3

Sjekk videofilene i programlisten og konverter dem til formatet som støttes av spilleren. Når konverteringen er fullført, kopierer du de endelige videofilene til spillerens minne. Avhengig av modell av enheten kan du umiddelbart kopiere opptakene til minnet til mp3-spilleren når du koder for opptakene.

Trinn 4

I tilfeller der du ikke har programvare for din bærbare mp3-spiller, kan du laste den ned fra utviklerens offisielle nettsted i samsvar med enhetsmodellen. Vær oppmerksom på at noen produsenter kan bruke den samme programvaren.

Trinn 5

Bruk en alternativ metode for å laste ned videoer til den bærbare mp3-spilleren. Koble den til datamaskinen din som en flyttbar lagringsenhet og kopier en video av et format som støttes til minnet.

Trinn 6

Vær oppmerksom på at dette ikke er tilgjengelig for alle spillermodeller. Det er også viktig å vurdere videofilens størrelse og størrelsesforhold her. Dessuten kan det hende at mange filer av den støttede utvidelsen ikke kan spilles av uten behandling av produsentens programmer.

Anbefalt: