Skal Du Kjøpe Trådløse Hodetelefoner

Innholdsfortegnelse:

Skal Du Kjøpe Trådløse Hodetelefoner
Skal Du Kjøpe Trådløse Hodetelefoner

Video: Skal Du Kjøpe Trådløse Hodetelefoner

Video: Skal Du Kjøpe Trådløse Hodetelefoner
Video: Планшет Lenovo Tab P11 или Xiaoxin Pad - ДЕТАЛЬНЫЙ ОБЗОР 2024, Kan
Anonim

Trådløst tilbehør er mer og mer populært. Det er et godt valg hvis du ikke vil rote med sammenfiltrede ledninger. Men det som er bra for trådløse mus og tastaturer, er ikke alltid bra for noe så subjektivt som lyd. En ekte musikkelsker er alltid opptatt av lydkvaliteten. Denne artikkelen har sortert fordeler og ulemper ved å kjøpe trådløse hodetelefoner.

Skal du kjøpe trådløse hodetelefoner
Skal du kjøpe trådløse hodetelefoner

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er tre typer trådløse hodetelefoner:

  • Infrarød. Kommunikasjon her fungerer som en TV-fjernkontroll.
  • BlueTooth, egnet for bokstavelig talt alle mobile enheter: smarttelefon eller nettbrett.
  • Wi-Fi - trådløse hodetelefoner.
Bilde
Bilde

Steg 2

Det viktigste pluss av trådløse hodetelefoner er mangelen på ledninger. Rekkevidden avhenger av systemet. Wi-Fi-hodetelefoner har det lengste utvalget. Selv veggene mellom lydkilden og lytteren forstyrrer ikke arbeidet deres. Infrarøde trådløse hodetelefoner er de rimeligste, men krever direkte, uhindret kontakt med senderen.

Trinn 3

Hvilke trådløse hodetelefoner du skal kjøpe, avhenger av budsjettet og holdningen til lydkvaliteten.

  • Kjennere av musikk av høy kvalitet, musikkelskere, må velge hodetelefoner som fungerer med en frekvens på 2,4-5 GHz. Disse gir maksimal lydkvalitet. Vær oppmerksom på frekvensbåndbredden. Det ideelle tilfellet er 20 Hz - 20 000 kHz, men slike enheter koster $ 70 og oppover. Det er det beste valget for utstyr, selv i hi-fi-kategorien.
  • For de som tilbringer mye tid på t-banen med smarttelefonene sine, er et smart valg BlueTooth-hodetelefoner. Batterikapasiteten er også verdt å vurdere. Jo høyere det er, jo lenger kan du høre på musikk. Prisen på slike løsninger av akseptabel kvalitet er fra $ 50 og mer. BlueTooth-hodetelefoner trenger ikke flere sendere: sjetongene er allerede installert i smarttelefonen og i hodetelefonene.
  • IR-hodetelefoner er allerede utdaterte. Den største ulempen er behovet for å være i synsfelt med senderen. Mennesker, hunder, barn som løper mellom deg og kildene vil forstyrre arbeidet ditt betydelig. De kan bare anbefales å kjøpe hvis det er et begrenset budsjett.

Trinn 4

Bør du kjøpe trådløse hodetelefoner?

Ekte lydkjennere bør prøve sin valgte modell av trådløse hodetelefoner i butikken for å vurdere lydkvaliteten før du kjøper.

Og fans av mobile enheter kan trygt anbefale BlueTooth-hodetelefoner. I T-banen er ikke lydkvaliteten så kritisk. Og ledningene til vanlige hodetelefoner er alltid forvirret, og jackkontakten går i stykker, så valget er åpenbart.

Anbefalt: