Hvordan Skille LCD Fra Plasma

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Skille LCD Fra Plasma
Hvordan Skille LCD Fra Plasma

Video: Hvordan Skille LCD Fra Plasma

Video: Hvordan Skille LCD Fra Plasma
Video: Как настроить KDE Plasma (2021) 2024, Kan
Anonim

Alle moderne jernvareforretninger har et stort antall TV-er av forskjellige modeller, som kan deles inn i flere kategorier. Den største av dem er LCD- og plasmapaneler. Disse to typene har mange forskjeller som må vurderes når du velger.

Hvordan skille LCD fra plasma
Hvordan skille LCD fra plasma

Bruksanvisning

Trinn 1

Når du velger en TV, bør du selv bestemme formålet med kjøpet. Det er en grunnleggende forskjell mellom hjemmekino-TV, kabel-TV eller HDTV-TV.

Steg 2

Prosessorer designet for store paneler kan ikke kvalitativt beregne et vanlig kringkastingssignal for en stor diagonal (mer enn 40 tommer). Bildet, som er laget med plasma, er mettet med farger og har bedre kvalitet enn LCD.

Trinn 3

Store piksler som skaper bilder i plasma kan forvride det, spesielt når de sees på nært hold. Dette er ikke tilfelle med LCD-paneler. Videre er det i plasma-TV-er et fenomen med "utbrenthet" av piksler, som oppstår når rammer ikke endres raskt nok. Dette sees ofte i fjernsynsvisning, med selskaper som plasserer sine stasjonære logoer i hjørnet av skjermen. Dessuten bruker plasma-TVer tre ganger mer strøm enn LCD-TVer.

Trinn 4

På sin side har LCD-paneler et uvanlig bilde av lavere kvalitet til en ganske høy pris. Hvis vi sammenligner en plasma- og LCD-TV med samme diagonal, vil førstnevnte ha lavere kostnader.

Trinn 5

Hvis formålet med TV-en er å se på TV-sendinger av høy kvalitet i HDTV-format og spille moderne dataspill ved hjelp av moderne digitalboks, kan du trygt velge et LCD-panel. Plasma er i stand til å gi den beste fargegjengivelsen når du ser på film, så denne typen TV er egnet for hjemmekino.

Anbefalt: