Hva Er Smarte Smykker

Hva Er Smarte Smykker
Hva Er Smarte Smykker

Video: Hva Er Smarte Smykker

Video: Hva Er Smarte Smykker
Video: Mine yndlings smykker 2021 2024, Kan
Anonim

Miniatyrisering lar deg lage fantastiske ting. Hun tok også hensyn til dingser og smykker. Fantastiske produkter ble født - "smarte" smykker.

Gadgets + smykker = smarte smykker
Gadgets + smykker = smarte smykker

I dag kan et vakkert anheng eller et elegant armbånd skjule en USB-flash-stasjon eller noe mer, designere har ikke omgått ringer, øreringer og andre smykker.

гаджеты=
гаджеты=

Egentlig vil du ikke overraske noen med en flash-stasjon + anheng hybrid, en slik kombinasjon har eksistert i ti år, om ikke mer, og ikke bare i spionfilmer. Flash-stasjoner er innebygd i armbånd, klokker, nøkkelringer. Men du kan finne flere interessante alternativer. For eksempel praktisk talt ubrukelige, men veldig vakre alternativer for “smarte” smykker, for eksempel et armbånd med skjerm over hele overflaten (ved hjelp av programmet som er installert på en smarttelefon, kan du dekorere det med nye mønstre hver dag), et halskjede som kan endre farge som passer ditt humør.

Selvfølgelig er mer nyttige anheng, armbånd, hårnål eller andre smykker med innebygde knapper for å varsle politiet om et angrep på eieren av gadgeten, fikse koordinatene til denne hendelsen.

Å konkurrere med smartklokker er smykker som kan varsle eieren om meldinger og samtaler som har kommet til smarttelefonen hans, samt smykker med innebygde sensorer for å forbedre livskvaliteten. Blant de sistnevnte er et armbånd som forteller deg når du skal slutte å sole deg, øreringer for å korrigere din holdning og et multifunksjonsarmbånd som gir personlig råd om fysisk aktivitet.

En egen linje er verdt å markere resultatet av "krysset" av smykker og medisinsk utstyr. Interessante konsepter eksisterer allerede i denne kategorien, for eksempel en ring for rettidig, smertefri og lite iøynefallende administrering av insulin.

Du sier at dette er rare leker? Kanskje … Men hver dag er det flere og flere alternativer for smarte smykker, og ikke alle er helt ubrukelige. Selvfølgelig kan man ikke gjøre uten komiske hybrider, men hvis alt medisinsk utstyr blir vakkert, miniatyr og smertefritt, må man takke oppfinnerne oppriktig for dette alene.

Anbefalt: